'Club Brugge heeft opmerkelijke plannen met nieuwe spits'

'Club Brugge heeft opmerkelijke plannen met nieuwe spits'

05-01-2017 07:16
1

Het is nog wachten op de officiële bevestiging, maar volgens verschillende media heeft Club Brugge aanvaller Carlos Strandberg beet. De Zweed komt voor een bedrag tussen één en anderhalf miljoen euro over van CSKA Moskou. Club zou de 20-jarige aanvaller wel meteen willen uitlenen.

Een spits was geen prioriteit, klonk het lang bij Blauw-Zwart. Toch haalt de landskampioen nu Strandberg. Volgens Het Laatste Nieuws wilde Club hem pas na het seizoen halen, maar wilde niet riskeren dat het de jonge Zweed misliep. De Bruggelingen hebben de aanvaller al lang op de radar.

Aangezien er nog drie centrumspitsen rondlopen op Jan Breydel, wil Club Strandberg na de winterstage meteen uitlenen voor een half jaar. Clubs uit Zweden, Schotland en Spanje hebben interesse in de talentvolle linkspoot, maar Club ziet hem liever in België in actie. Westerlo en STVV zouden naar verluidt de grootste kanshebbers zijn.

De bonkige spits (1,87m en 90kg) moet dan volgend seizoen de strijd aangaan met Jelle Vossen en Abdoulay Diaby. Voor Wesley worden de komende maanden cruciaal. Strandberg tekende tot 2021.