Van Holsbeeck bevestigt dramatisch nieuws: Zenit heeft aanbod geweigerd

Van Holsbeeck bevestigt dramatisch nieuws: "Zenit heeft aanbod geweigerd"

31-08-2016 14:57
5

Nicolas Lombaerts wordt geen speler van Anderlecht. Het gerucht deed al langer de ronde dat zijn transfer was afgesprongen, maar wordt nu bevestigd door Anderlechtmanager Herman Van Holsbeeck.

VTM heeft Van Holsbeeck aan de lijn gekregen, en die bevestigt dat er geen toptransfer komt. Anderlecht heeft geen akkoord kunnen vinden met Zenit. "We hebben ons bod nog serieus verbeterd, maar Zenit heeft dat geweigerd. Met Russen weet je natuurlijk nooit, maar Nicolas Lombaerts zal bij Zenit moeten blijven", moet Van Holsbeeck toegeven. Nu trekt Anderlecht definitief de stekker uit dit bijzondere transferverhaal.

Anderlecht liep eigenlijk al heel de zomer achter Lombaerts aan. Hij moest de nieuwe leider worden in de verdediging, want afgelopen seizoen was vooral de defensie een groot probleem. Nu zit Anderlecht met de handen in het haar, want er is weinig tijd meer om een alternatief te vinden. Dat is bovendien ook slecht nieuws voor Kara Mbodji, voor wie een transfer nu bijzonder moeilijk ligt.