'Wilmots verrast en voert drie grote veranderingen door in basiself'

'Wilmots verrast en voert drie grote veranderingen door in basiself'

18-06-2016 11:55
2

Marc Wilmots heeft besloten om zijn basiself serieus te wijzigen na de verloren wedstrijd tegen Italië. Hij zou zijn basisopstelling op maar liefst drie plaatsen wijzigen. Onder meer Thomas Meunier, Mousa Dembélé en Yannick Carrasco krijgen een basisplek. 

Er werd de voorbije dagen druk gespeculeerd over de basisopstelling van de Rode Duivels tegen Ierland. Het Laatste Nieuws meldt dat Wilmots alvast heeft besloten om zijn basiself te wijzigen op drie plekken. Meunier, Dembélé en Carrasco krijgen een basisplek tegen de Ieren. Laurent Ciman, Marouane Fellaini en Radja Nainggolan zijn de pineut. Zij moeten zich tevreden stellen met een plekje op de bank.

Door de inbreng van Carrasco verhuist Kevin De Bruyne hoogstwaarschijnlijk opnieuw naar de tien, die tegen Italië nog werd ingenomen door Fellaini. Dembélé neemt dan weer de plek in van Nainggolan. Meunier vervangt Ciman na zijn foutje tegen Italië. Tot slot krijgt ook Romelu Lukaku opnieuw een basisplek. Hij speelde niet goed tegen de Squadra Azzurra, maar krijgt het vertrouwen van Wilmots.

De vermoedelijke opstelling:
Courtois, Meunier, Vermaelen, Alderweireld, Vertonghen, Witsel, Dembélé, De Bruyne, Hazard, Carrasco en Lukaku.