Biebauw beseft dat het beter moet: Feit dat dit een werkpunt is

Biebauw beseft dat het beter moet: "Feit dat dit een werkpunt is"

14-02-2016 18:08

KV Oostende zit momenteel in een dipje. De troepen van coach Yves Vanderhaeghe verloren zondagnamiddag met 0-2 van Club Brugge, waardoor de kustploeg achterblijft met een 5 op 18. Doelman Wouter Biebauw, bij afwezigheid van Didier Ovono nog eens tussen de palen, vond nochtans dat er meer inzat.

"Of wij meer verdienden? Dat denk ik wel", steekt Biebauw van wal voor de camera van KVO TV. "Maar Club heeft de wedstrijd slim uitgespeeld. Ze scoren net op het moment dat wij weer in de wedstrijd kwamen. Dat is uiteraard heel jammer." Opvallend was dat KVO veel stilstaande fases afdwong, maar er niets mee kon aanvangen. "Nochtans trainen we er elke week op", bevestigt de doelman. "Maar het is een feit dat dit een werkpunt is.

Over de supporters niets dan lof. "Zij waren fantastisch! Je merkt dat ze honger hebben. Ze stonden 90 minuten lang achter hun ploeg en dat doet deugd. We hebben er dan ook alles aan gedaan om ze iets terug te geven, jammer genoeg is dat niet gelukt. Of we nog geloven in Play-off 1? Natuurlijk, we hebben al vaak getoond dat we dat verdienen. Dit geven we niet meer af", aldus Biebauw.