Voormalige publiekslieveling van Club trekt de voetbalschoenen opnieuw aan

Voormalige publiekslieveling van Club trekt de voetbalschoenen opnieuw aan

13-02-2016 14:22

Jonathan Blondel mag zich binnenkort weer voetballer noemen. De ex-speler van Club Brugge gaat weer aan de slag. De beenharde middenvelder zal volgend seizoen in Vierde Klasse uitkomen voor KVK Westhoek.

Blondel moest in 2015 stoppen als profvoetballer door blessureleed. Hij besloot echter om het op een lager niveau te proberen. Er was een overeenkomst met vierdeprovincialer US Ploegsteert, maar de deal ging niet door. Nu heeft hij toch een nieuwe ploeg gevonden. Volgens De Krant van West-Vlaanderen zal Blondel volgend seizoen in de Vierde Klasse gaan spelen voor KVK Westhoek.

De ondertussen 32-jarige kan zeker nog enkele jaren presteren, als hij afraakt van zijn blessureleed. Na elf jaar bij Club Brugge gespeeld te hebben besloot hij vorig seizoen om te stoppen met profvoetbal. Een hardnekkige achillespeesblessure zorgde voor dat besluit. Hij is overigens niet de enige Bruggeling met blessureproblemen die het op een lager niveau probeert. Zo komt doelman Sven Dhoest momenteel uit voor vierdeklasser RFC Wetteren.