Geen negen op negen, maar paars-witte transformatie tovert glimlach op gezicht

Geen negen op negen, maar paars-witte transformatie tovert glimlach op gezicht

06-02-2016 10:21
1

Een verplaatsing naar KV Mechelen is voor iedere eersteklasser een moeilijke klus. Je moet dan vooral een goede mentaliteit tussen de lijnen brengen. Volgens sommigen misten de Anderlecht-spelers dat de voorbije weken een beetje. Maar de prestatie van vrijdagavond, ondanks het 2-2 gelijkspel, is alvast bemoedigend. 

Besnik Hasi mocht dan wel zonder driepunter de bus zijn opgestapt, een glimlach had hij in tegenstelling tot de voorbije weken wel op zijn gezicht. Vooral de nieuwelingen deden het goed. "Maar ik ben tevreden over wat de nieuwe jongens lieten zien", geeft de Albanese coach aan in Het Laatste Nieuws, die meteen overging naar de prestaties van zijn wintertransfers. 

"Badji was erg aanwezig, hij recupereerde veel ballen. Büttner mist nog matchritme, maar hij heeft laten zien dat hij over een goeie techniek beschikt en dat hij ons wat kan bijbrengen op hoekschoppen en vrije schoppen. En Djuricic bracht vooral na de rust kwaliteit, het samenspel met Praet was ook goed", analyseerde Hasi zijn nieuwkomers. "Maar vooral: de laatste twee weken ontbrak het aan mentaliteit en dat was deze keer totaal anders."