OFFICIEEL: Genk heeft het halfbroertje van Bailey ook te pakken

OFFICIEEL: Genk heeft het halfbroertje van Bailey ook te pakken

20-01-2016 07:39

KRC Genk heeft Kyle Butler een profcontract bij de club gegeven. De halfbroer van Leon Bailey zette zijn handtekening onder een contract van 2,5 jaar, met één jaar optie bij de Limburgers. Hij sluit meteen aan bij de Genkse beloften.

De Limburgers hebben hun slag kunnen slaan door ook het halfbroertje van Leon Bailey binnen te halen. Butler werd afgelopen vrijdag achttien jaar en kon daardoor eindelijk naar Genk verhuizen. "KRC Genk kijkt uit naar de verdere ontwikkeling van Kyle en hoopt dat de jonge voetballer kan doorgroeien naar de A-kern", klonk het in een persbericht.

De speler zelf was uitermate tevreden dat hij voortaan bij Genk kan voetballen. "Ik ben eindelijk een speler van Genk", schrijft hij op Instagram. "Het is een lange weg geweest en ik wil iedereen bedanken die belangrijk was in mijn ontwikkeling als een speler."

"Daarnaast wil ik ook mijn vader bedanken, die ondanks het feit dat ik soms een kiespijn kan zijn, met mij is blijven bedanken. Ik wil ook God nog bedanken. Ik kijk ernaar uit om beter te worden en mijn debuut te maken in het blauw en wit. #blauwbloed."

Bekijk het: Transferoverzicht Jupiler Pro League: winter 2015-2016