Antwerp wil absoluut de titel en heeft zijn nieuwe aanwinsten voorgesteld

Antwerp wil absoluut de titel en heeft zijn nieuwe aanwinsten voorgesteld

30-12-2015 23:48

Royal Antwerp Football Club wil er alles aan doen om volgend seizoen opnieuw op het hoogste niveau te spelen. De club trok met Baptiste Schmisser en Mathieu Cornet twee spelers van KV Oostende aan en haalde ook de Noorse verdediger Jo Nymo Matland.

Het is Antwerp menens in de titelstrijd. De Great Old staat momenteel op een gedeelde leidersplaats in de Proximus League en wil er alles aan doen om volgend seizoen weer op het hoogste niveau te voetballen. Daarvoor werden drie nieuwe spelers gehaald. Deze werden dinsdag voorgesteld aan het publiek. 

Met Matland en Schmisser is er gekozen voor defensieve versterking. Matland speelde al 230 dertig wedstrijden in de hoogste klasse van het Noorse voetbal en Schmisser is een 29-jarige verdediger die vooral bij Oostende furore maakte, in het seizoen dat de club naar Eerste Klasse promoveerde.

Tot slot werd Mathieu Cornet voorgesteld. Cornet komt over van KV Oostende, waar hij overbodig was met onder meer de aanwezigheid van Goh Bi Cyriac en Joseph Akpala.