Spelersrapport: Ongeïnspireerd Club scoort weinig punten

Spelersrapport: Ongeïnspireerd Club scoort weinig punten

26-11-2015 22:58

Club Brugge heeft donderdagavond kansloos met 0-1 verloren van Napoli. Club komt hierdoor geen stap vooruit in de zoektocht naar een Europese lente. VoetbalPrimeur.be beoordeelt de match van de Club-spelers en zag dat Blauw-zwart heel wat problemen had met het lege Jan Breydelstadion.

Bruzzese - 6
De doelman van Club had niet al te veel te doen. Hij speelde zijn match, maar deed dat zonder superreddingen. Kon uiteindelijk niks doen aan de tegentreffer. 

Meunier - 6
Was verdedigend opvallend sterk vandaag, maar aanvallend minder. Probeerde vaak onmogelijke dingen, waardoor hij iets te veel het positieve wou forceren.

Mechele - 6
Onopvallend goed. Kan zich niet veel verwijten bij de tegengoal.

Denswil - 7
Wordt meer en meer de sterkhouder in het centrale verdedigende compartiment van Blauw-zwart. De Nederlander speelde alweer uitstekend.

De fauw - 4
Kan zich tegenvoets niet de perfecte vervanger voor de geblesseerde De Bock noemen. Kwam zowel verdedigend als aanvallend te kort.

Simons - 6
Hoewel creativiteit nooit zijn sterkste punt zal zijn, probeerde Simons met karakter en mentaliteit veel op te lossen. Moet wel dringend het laterale spel en korte, nutteloze, spurten afleren.

Vormer - 5 
Als pure publiekslieveling had hij het meeste last van de lege kuip. Voor de eerste keer in Brugse loondienst ging er weinig of geen vechtlust uit van de Nederlander. Hij kwam dan ook nooit echt in zijn spel.

Vazquez - 4
Was weer de Vazquez van in Napoli. De alibi-passes stapelden elkaar op, trok weinig of nooit een spurtje en kon zich geen enkele keer doorzetten. De teleurstelling van de dag.

Gedoz - 5
Kwam weinig tot niet in het stuk voor. Had een paar goede momenten op het eind van de eerste helft, maar daar bleef het bij.

Izquierdo - 4
Blijft maar de foute keuzes maken en té dikwijls de typische flankspeler met oogkleppen aan. Stuurde geen enkele keer een medemaat goed weg.

Vossen - 5
Zoals altijd heel actief en hard werkend, maar had vandaag z'n dagje niet. Moest de vele lange ballen met lede ogen aanzien en had op geen enkel moment grip op de wedstrijd. 

Invallers:

Vanaken - Te laat ingevallen voor een beoordeling.

Diaby - Te laat ingevallen voor een beoordeling

Pereira - Te laat ingevallen voor een beoordeling