Mulder hekelt slappe match van Rode Duivel: Hij werkte op mijn zenuwen
Analist is geen fan van stilstaande voetbal

Mulder hekelt slappe match van Rode Duivel: "Hij werkte op mijn zenuwen"

01-04-2015 10:14

Eden Hazard wisselen, het doet wat vreemd aan maar bondscoach Marc Wilmots durfde het tegen Israël. Hazard was duidelijk zeer ontgoocheld door die beslissing, maar volgens analist Jan Mulder heeft hij niet te klagen. Hij vindt de beslissing volledig terecht.

De wissel van Hazard was zeker geen tactische wissel, hij werd al van het veld gehaald voor Vincent Kompany een rode kaart kreeg. Wilmots was niet tevreden over het spel van zijn grootste vedette en wisselde hem voor Nacer Chadli. Die kon overigens ook niet echt zijn stempel drukken.

Hazard is het niet bepaald gewoon om nog gewisseld te worden, hij zorgt een hele wedstrijd voor gevaar en is een gesel voor de defensie. Helaas heeft dat volgens Mulder ook zo zijn bijwerkingen: "Hazard is heer en meester op het veld. Helaas zit hij zo comfortabel op zijn troon dat hij er soms ook in wegzakt. Het is een geweldige voetballer en hij maakt schitterende acties, maar hij is een beetje zelfgenoegzaam. Je kunt ook zo doodstil gaan staan dat het mij op de zenuwen werkt", aldus Mulder op Sporza.