Hazard spreekt duidelijke taal na ontgoochelende partij en vroege vervanging
Hij werd iets na het uur al naar de kant gehaald

Hazard spreekt duidelijke taal na ontgoochelende partij en vroege vervanging

01-04-2015 07:32

Iets meer dan een uur, zolang duurde de EK-kwalificatiewedstrijd van Eden Hazard. De sterspeler van Chelsea maakte tegen Israël geen al te beste indruk en werd vroegtijdig naar de kant gehaald. In een gesprek met Het Laatste Nieuws reageerde de superster op zijn vervanging.

Hazard werd al vrij vroeg gewisseld voor Nacer Chadli, maar de flankaanvaller van Chelsea vond niet dat hij er een belabberde partij had opzitten. "Ik vond dat ik een goeie match speelde", begint hij zijn verhaal aan Het Laatste Nieuws. "In de eerste helft bestreek ik het hele terrein, haalde ik ballen diep op, maakte acties en verdeelde het spel. Wat van mij verwacht werd, heb ik gedaan."

Wilmots zag dat zijn speler nogal ontdaan was door zijn wissel en pakte Hazard nog even apart. "Wat Wilmots me daarnet kwam zeggen? Hij had gezien dat ik ontgoocheld was door m'n wissel en heeft mij daarom eventjes apart genomen. Of ik gefrustreerd was toen ik zag dat ik zo vroeg naar de kant moest? Uiteraard. Ik ben altijd gefrustreerd als ik gewisseld word, want ik ben dat niet gewoon. Ik wil alle minuten spelen, ik wil assists geven en scoren. Niet op de bank zitten."