Defour spreekt voor het eerst over obsceen gebaar in competitiewedstrijd
Defour niet tevreden met eigen gedrag

Defour spreekt voor het eerst over obsceen gebaar in competitiewedstrijd

16-09-2014 07:28

De partij tussen Lierse en Anderlecht eindigde met een schermutseling tussen Defour en de bank van de Pallieters. De middenvelder van Anderlecht was duidelijk niet opgezet met, naar zijn mening, het gebrek aan fair-play en liet dat ook zien met een obsceen gebaar naar de bank van Lierse.

De Rode Duivel blikt voor het eerst terug op de situatie. "Ik heb een paar keer gedacht, had ik dat maar niet gedaan. Maar goed, het is nu voorbij en ik ben nu geconcentreerd op de wedstrijd tegen Galatasaray", vertelt hij aan VTM Nieuws.
 
"Ik had gedacht dat er ook wat meer aandacht zou besteed worden aan wat Lierse heeft gedaan, maar goed, dat is niet gebeurd. Ik heb het bestuur na de situatie redelijk snel aan de lijn gehad en de situatie is volledig uitgeklaard."

Galatasaray

Dinsdagavond neemt Anderlecht het in zijn eerste Europese wedstrijd op tegen Galatasaray. "We mogen niet achteruit kruipen, want dat is zelfmoord. Anderzijds moeten we ook niet dom naar voor gaan lopen. Ook is het belangrijk om het eerste kwartier goed door te komen. Makkelijk zal dit niet worden in de heksenketel van Galatasaray, maar niemand mag zich hierdoor laten beïnvloeden. Iedereen moet de volle focus houden op het spel."