“Ze gaan er een ‘zottekot’ van maken, zeker na wat er in de heenmatch gebeurde”

“Ze gaan er een ‘zottekot’ van maken, zeker na wat er in de heenmatch gebeurde”

17 april - 12:52
5

Club Brugge gaat in de returnmatch van de kwartfinale van de Conference League op bezoek bij PAOK Thessaloniki. De ambiance in het Toumba stadion houdt de gemoederen flink bezig. Laurens De Bock (ex-Atromitos FC) en Birger Verstraete (Aris Thessaloniki) vertellen over de heksenketel die Club Brugge te wachten staat.

De Bock vertelt over de ambiance in het Toumba stadion voor PAOK – Club Brugge. “Het is niet enkel één vak dat lawaai maakt. Letterlijk het ganse stadion zingt en springt de ganse tijd door. Een ploeggenoot van mij speelde lang bij PAOK. “Ze gaan er een ‘zottekot’ van maken,” verzekerde hij. “En er alles aan doen om de boel op stelten te zetten. Zeker na wat er voor en na de heenwedstrijd gebeurd is, zal dat ook het geval zijn”, citeert Het Laatste Nieuws De Bock.

Verstraete, die in het verleden ook voor Club Brugge uitkwam, speelt op dit moment voor de rivaal van PAOK; Aris FC. “Je komt het stadion binnen en meteen merk je die vijandigheid. Het stadion is een soort van arena. Er is geen dak, de fans zitten kort op het veld. Mijn eerste derby daar werd na tien minuten stilgelegd. Ga er maar van uit dat ze ook nu het ‘kot’ in vuur en vlam zullen zetten”, sluit Verstraete af met een grijns.