Kersvers kampioen geniet Duitse interesse: 'Verlinden op de radar van Schalke 04'

Kersvers kampioen geniet Duitse interesse: 'Verlinden op de radar van Schalke 04'

16 april - 12:04
2

Thibaud Verlinden werd vorig weekend kampioen met Beerschot in de Challenger Pro League. Toch bestaat de kans dat hij niet met de Mannekens in de Jupiler Pro League zal aantreden. De ex-Stoke City-winger geniet namelijk interesse van het Duitse Schalke 04, dat meldt HLN

Verlinden speelde zich dit seizoen in de kijker bij Beerschot, met vijf doelpunten en tien assists. Dat is ook andere clubs uiteraard niet ontgaan. Bij Schalke 04 zouden ze alvast erg gecharmeerd zijn door het profiel van de 24-jarige linksbuiten. 

De vraag is echter of Verlinden een transfer naar de Duitsland ziet zitten. Schalke 04, met Karel Geraerts als coach, lijkt zich wel te gaan handhaven in de tweede Bundesliga, maar is toch niet meer de club die het enkele jaren geleden nog was. 

Verlinden heeft alleszins nog een contract van één jaar bij Beerschot, dat ongetwijfeld een mooie transfersom zal verlangen voor z'n technische aanvaller. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.