Maertens kampte met oogproblemen, maar doet vertrouwen op met acties

Maertens kampte met oogproblemen, maar doet vertrouwen op met acties

16 april - 08:15

Mathieu Maertens is weer terug op het veld voor OH Leuven, en dat is meteen te merken. Tegen KAA Gent was de aanvallende middenvelder doorslaggevend voor OH Leuven.

De tweede treffer van Maertens tegen KAA Gent was een mooie. ''Niet denken en gewoon sjotten in de draai. Ik dacht eerst nog even dat hij via de paal buiten ging vliegen, maar hij landde binnenkant paal. Dus ik was content'', vertelde Maertens aan Het Belang van Limburg.

Naar eigen zeggen had Maertens een gebrek aan wedstrijdritme na een lange periode zonder wedstrijden vanwege oogproblemen. Daar was echter weinig van te merken. ''Met acties kan je soms vertrouwen opdoen. Vorige week had ik al wat vertrouwen getankt en met twee doelpunten natuurlijk nog meer. Dat is een leuk gevoel'', aldus Maertens.

Maertens wist in drie wedstrijden van de Jupiler Pro League Europe Play-Offs twee keer te scoren en één assist te geven.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.