Nieuwe assistent voor Leko? 'Still meermaals gespot bij Standard'

Nieuwe assistent voor Leko? 'Still meermaals gespot bij Standard'

15 april - 19:33
1

Er staat bij Standard nog heel wat te gebeuren de komende maanden. In de spelerskern zal er flink wat veranderen, maar ook de staf van Ivan Leko lijkt nog verschuivingen te gaan kennen. Hij krijgt mogelijk ook hulp van oude bekende Edward Still.

Leko heeft met Bernd Thijs momenteel al een assistent-trainer, maar zijn contract loopt af bij Standard en het is nog maar de vraag of hij zal blijven. Met Edward Still werd er de voorbije wedstrijden alvast een potentiële opvolger gespot.

De voormalige trainer van KV Kortrijk en Charleroi werkte in het verleden al samen met Leko en woonde de voorbije wedstrijden al enkele wedstrijden van Standard bij. Dat meldt La Dernière Heure.

Still was de voorbije jaren nog actief als trainer van Sporting Charleroi, KAS Eupen en KV Kortrijk, maar een groot succes werd dat niet. Mogelijk zet hij dan ook een stapje terug en wordt hij opnieuw assistent-trainer.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.