VP 11: Sardella herpakt zich, Skoras grijpt zijn kans bij Club Brugge

VP 11: Sardella herpakt zich, Skoras grijpt zijn kans bij Club Brugge

15 april - 13:00 Laatste update: 16 april - 09:00
10

Met nog zeven speeldagen te gaan heeft Anderlecht het commando overgenomen in de Play-Offs. Deze elf spelers vielen ons het meest op in het afgelopen weekend. 

Warleson stopt ook KRC Genk
KRC Genk had de bovenhand tegen Cercle Brugge, maar raakte slechts één keer voorbij Warleson. De Braziliaan stelt niet teleur in deze Play-Offs.

Sardella herpakt zich
Geen clean sheet, maar wel een secure partij voor Mark McKenzie bij KRC Genk. Aan de ene weggegeven kans kon hij weinig doen. Elias Cobbaut blijft met KV Mechelen in de running voor Europees voetbal en scoorde ook zelf.

Op de rechterkant stond Killian Sardella op na zijn zwakke partij tegen Club Brugge. Hij had een voet in de 2-1. Op de linkerkant was Bjorn Meijer goed voor de assist bij de 1-0 van Club Brugge.

Maertens klopt KAA Gent
Bij RWDM speelde Shuto Abe een belangrijke rol met zijn tweede én derde goal van het seizoen. Ook Mathieu Maertens verdient zijn plaatsje na twee doelpunten bij OHL.

Arme Kanga
Bij Club Brugge krijgt Michal Skóras nu voluit zijn kans. Hij bedankte coach Hayen met een doelpunt. Voor Anderlecht was Francis Amuzu als invaller de matchwinnaar.

Bij Standard was Wilfried Kanga dé uitblinker tegen STVV. Hij maakte ook de 1-3, maar dat bleek nog niet genoeg voor de zege. Bij STVV maakte Fatih Kaya zowaar zijn eerste goal van het seizoen. Kan de spits zich nog bewijzen?