Hayen zag na een mindere eerste helft in tweede helft ''het echte Club Brugge''

1 april - 16:41 Laatste update: 16:52
5

Voor Nicky Hayen zit de eerste wedstrijd als trainer van Club Brugge erop. Het werd 1-1 tegen Cercle Brugge in de eerste wedstrijd van de Champions' Play-Offs. Na afloop gaf de trainer, die Ronny Deila opvolgde, commentaar.

Hayen zag nog geen schim van het echte Club Brugge in de eerste helft. ''Onze eerste helft was niet goed. Tegen een ploeg die 100% druk zet, moet de kwaliteit omhoog. Balcontrole moet goed zijn en elke connectie die je maakt moet goed zijn om je ertussen uit te spelen'', vertelde Hayen voor de camera's van DAZN Eleven.

Na rust kwam Club Brugge echter sterk uit de kleedkamer. ''In de tweede helft zag je het echte Club Brugge en dat is ook hetgene waar we voor willen staan. Met het vooruitgaan, aanvallen, voetbal brengen en kansen creeeren'', aldus Hayen.

Op 7 april speelt Club Brugge tegen RSC Anderlecht in de Champions' Play-Offs.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.