Beerschot wist via absolute slotfase een punt te pakken tegen Dender na vrije trap

3 maart - 16:35
1

Beerschot wist via de vrije trap van Marco Weymans in de blessuretijd toch nog een punt te pakken op bezoek bij Dender. Dender kwam in de 47e minuut op voorsprong tegen het hooggeplaatste Beerschot en dacht de punten thuis te gaan houden in de Challenger Pro League. In de 92e minuut kwam Beerschot toch nog langszij via de vrije trap van Weymans.

Door het gelijkspel heeft Beerschot de koppositie van de Challenger Pro League moeten afstaan aan Deinze. Deinze wist eerder overtuigend met 4-1 te winnen van de RSCA Futures. Dender staat op de zesde plaats in de competitie met zeven punten minder dan Deinze.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.