GOAL: Anderlecht in zes minuten tijd helemaal op en over STVV

19 februari - 09:40 Laatste update: 09:59
1

RSC Anderlecht had het gisteren in eigen huis knap lastig tegen Sint-Truiden VV in de eerste helft. Het ging dan ook rusten met een 0-1 achterstand en een striemend fluitconcert van haar fans. Na de rust zagen we plots een heel ander Anderlecht.

Paars-wit stelde in minder dan zes minuten orde op zaken en ging van 0-1 naar 3-1. Eerste scoorde Thorgan Hazard de gelijkmaker met het hoofd na een goede voorzet van Yari Verschaeren en vervolgens zette Mario Stroeykens Anderlecht met een schot van buiten het strafschopgebied op voorsprong. Drie minuten later was het alweer raak na een knappe collectieve aanval: Anders Dreyer legde breed en Kasper Dolberg hoefde maar binnen te tikken, 3-1 voor Anderlecht. Luis Vazquez zorgde met een strafschop nog voor de 4-1, meteen ook de eindstand.