Droom van elke voetballer: Pavoletti scoort omhaal in laatste seconden

12-12-2023 11:00

Cagliari Calcio heeft na een knotsgekke slotfase een 0-1 achterstand tegen Sassuolo nog weten om te buigen in een 2-1 overwinning. Gianluca Lapadula en Leonardo Pavoletti slaagden er allebei nog in om in de allerlaatste minuten te scoren. Vooral het doelpunt van Pavoletti sprak tot de verbeelding. De 34-jarige spits scoorde in minuut 98 met een omhaal het winnende doelpunt.

Al na zeven minuten kwam Sassuolo op voorsprong via de Kroaat Martin Erlić. Tot minuut 94 leek Sassuolo ook aan het langste eind te gaan trekken, maar daar dachten Lapadula en Pavoletti anders over. Na een knotsgekke slotfase wist Cagliari de achterstand om te buigen in een 2-1 overwinning en pakten zo belangrijke punten in de strijd tegen de degradatie. Cagliari staat zestiende met dertien punten na vijftien speeldagen, een puntje boven de degradatieplekken.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.