Chadwick (ex-Antwerp) doet oproep aan Antwerp-supporters over t-shirt

29-05-2023 16:46

Luke Chadwick, de oud-speler van Royal Antwerp FC, doet een oproep aan de Antwerp fans. Chadwick is op zoek naar die ene fan die ook een t-shirt kocht waar Chadwick zelf op staat. De Engelsman maakte zich in korte tijd zeer populair bij The Great Old.   

Chadwick deelt het volgende in de video: “Ik zal je vertellen over de historie van deze T-shirt. Toen ik voor Royal Antwerp speelde, ging ik naar een shopping center in de buurt, niet wetende dat er ook een fanshop van de club was. Ik wandelde voorbij en zag een shirt met mijn gezicht erop. Ik kon het niet geloven. Mijn gezicht! Op een shirt! In een echt shopping centrum! Trots dat ik was! Ik stapte de winkel binnen en kocht zes exemplaren voor mij en mijn familie. Vervolgens vroeg ik aan de verkoper hoeveel hij er zo al had verkocht. ‘Met deze zes erbij, kom ik op zeven exemplaren’, zei hij. Tot op de dag van vandaag probeer ik nog steeds uit te vissen wie dat ander exemplaar heeft gekocht.”

Chadwick kwam op huurbasis uit voor Antwerp. In 1999 kwam de middenvelder over van Manchester United. In 2000 pakte Chadwick samen met Patrick Goots, Darko Pivaljevic en Jonas De Roeck de titel in de Belgische tweede klasse.