Anderlecht-beloften delen nieuwe opdoffer uit aan Standard na sterke eerste helft

Anderlecht-beloften delen nieuwe opdoffer uit aan Standard na sterke eerste helft

Gepubliceerd: maandag 27 september 2021 om 22:02ma 27-09-2021 om 22:02

RSC Anderlecht heeft ook de beloftenversie van de kraker met Standard Luik naar zich toegetrokken. Enkele weken geleden haalden de grote jongens het met 0-1 in de Vurige Stede, deze maandag hield de paars-witte U21 het bij 2-1.

Anderlecht trad aan met een heleboel beloften met ervaring in Eerste Klasse A, aangevuld met een 'veteraan' als Lisandro Magallan. Aan de overzijde rekenden de Rouches voornamelijk op jong geweld met het begrijpelijke groen achter de oren. Dat verschil in ervaring viel ook op tussen de lijnen, zeker in de eerste helft. Via Antoine Colassin en Nils De Wilde klom Anderlecht nog voor de rust op een 2-0-voorsprong.

Paars-wit had alles onder controle en kwam ook na de pauze zelden in de problemen. Bij één van de schaarse mogelijkheden van Standard was het wel prijs. John Nekadio milderde tot 2-1, maar echt verontrust geraakte Anderlecht niet meer. Daardoor blijven de Brusselaars in het spoor van KRC Genk, dat vijf keer won in vijf speeldagen. Anderlecht staat op twaalf punten, maar speelde ook nog maar vier maal.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws