Charleroi opnieuw onderuit, KV Mechelen pakt driepunter

Charleroi opnieuw onderuit, KV Mechelen pakt driepunter

Gepubliceerd: zondag 26 september 2021 om 23:00zo 26-09-2021 om 23:00

Laatste update: zondag 26 september 2021 om 23:12zo 26-09-2021 om 23:12

KV Mechelen heeft een knappe overwinning geboekt op het veld van Charleroi. De bezoekers gingen met 0-2 winnen. Voor Charleroi is het de tweede opeenvolgende nederlaag.  

KV Mechelen kon met een overwinning naast Charleroi in het klassement komen te staan. Die ambitie werd al snel kracht bijgezet. Na twintig minuten stond de Mechelse voorsprong op het bord. Storm faalde niet oog in oog met Charleroi-doelman Koffi.

Het doelpunt gaf de bezoekers vertrouwen, KV Mechelen nam het commando over van Charleroi. Scoren lukte echter niet meer. Er werd gerust met een 0-1 tussenstand. De tweede helft was minder aantrekkelijk dan de eerste helft. Beide ploegen geraakten maar moeilijk aan grote kansen.

Tien minuten voor tijd legde Vanlerberghe de wedstrijd in een definitieve plooi. De KVM-verdediger haalde verschroeiend uit. Zijn schot vloog via de onderkant van de deklat in doel. Helemaal in het slot van de wedstrijd kon KV Mechelen zelfs nog 0-3 voorkomen. Druijf kon een penalty echter niet benutten.

Door de overwinning schuift KV Mechelen op in het klassement, het staat nu op een gedeelde achtste plek met dertien punten. Charleroi telt evenveel punten en blijft in de middenmoot van het klassement.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws