Raman al bij al tevreden: Als je 45 minuten met tien speelt en terugkomt van 2-0

Raman al bij al tevreden: "Als je 45 minuten met tien speelt en terugkomt van 2-0"

Gepubliceerd: zondag 26 september 2021 om 21:19zo 26-09-2021 om 21:19

RSC Anderlecht had waarschijnlijk meer verdiend aan de kust, maar mede dankzij tegenvallende wedstrijdomstandigheden geraakte het bij KV Oostende niet verder dan 2-2. Al bij al kon Benito Raman daar wel vrede mee nemen.

Anderlecht voetbalde behoorlijk wat kansen bij elkaar, maar moest uiteindelijk terug knokken van een 2-0-achterstand, nota bene met tien spelers na de uitsluiting van Christian Kouamé. Raman zag gelijkenissen met de partij op het veld van Standard Luik, die paars-wit met 0-1 won. "Toen vielen zij met tien en waren zij de betere ploeg, vandaag waren wij beter met tien tegen elf", klinkt het bij Sporza.

Raman blijft met gemengde gevoelens achter. "Als je onze kansen ziet, moeten we hier gewoon altijd winnen. Maar als je 45 minuten met tien speelt en terugkomt van 2-0, mag je na de match wel tevreden zijn", wikt en weegt hij.  Over de rode kaart van Kouamé wilde Raman zich niet uitspreken. De invaller zag hoe zijn ploeggenoten (en hijzelf) ook met een mannetje minder gevaarlijk konden zijn. Dat stemt hem tot tevredenheid.

Raman moest van Vincent Kompany op de bank starten. In de loop van de tweede helft moest hij het tienkoppige Anderlecht van extra stootkracht voorzien met zijn snelheid. Dat plannetje werkte ook, want uitgerekend Raman kopte de 2-2 binnen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws