Dankbare Fati kan geluk niet op na rentree bij Barcelona: Het is ongelooflijk

Dankbare Fati kan geluk niet op na rentree bij Barcelona: "Het is ongelooflijk"

Gepubliceerd: zondag 26 september 2021 om 20:51zo 26-09-2021 om 20:51

Ansu Fati is in de wolken na zijn rentree bij FC Barcelona. De achttienjarige aanvaller stond een klein jaar aan de kant met een knieblessure en speelde zondag weer zijn eerste wedstrijd. Daarin kwam Fati direct tot scoren.

Fati maakte zijn bijzondere rentree tegen Levante in Camp Nou. Na afloop van het duel vertelt de Spaans international dat hij niet verwachtte om direct al van grote waarde te zijn bij zijn terugkeer. "Eerlijk gezegd niet nee", laat Fati optekenen door Mundo Deportivo. "Ik wil graag de artsen en fysio's die me hebben ondersteund bedanken. Hetzelfde geldt voor alle fans. Het is ongelooflijk."

"Het was fijn om het team te helpen", vervolgt Fati. "Ook voor al mijn familieleden, die al die maanden moesten lijden. Ik ben iedereen erg dankbaar. De mensen van de club, de fans... Ze zijn mijn grote steun geweest tijdens al die maanden."

Fati speelde tegen Levante ook voor het eerst met nummer tien op zijn rug. "Het maakt me trots dat ik met het nummer van Messi kan spelen", vertelt Fati daarover. "Ik wil de club en de aanvoerders bedanken voor deze kans. Ik voel geen druk, ik ben juist dankbaar dat ik met dit nummer speel."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws