“Coucke zal RSC Anderlecht niet verkopen voor hij een titel heeft gevierd”

“Coucke zal RSC Anderlecht niet verkopen voor hij een titel heeft gevierd”

Gepubliceerd: woensdag 22 september 2021 om 08:44wo 22-09-2021 om 08:44

Marc Coucke staat op de achtergrond bij RSC Anderlecht, maar de zakenman heeft al veel geïnvesteerd in de club. Na de recente geruchten over overnames bij KAA Gent en Standard Luik werd ook paars-wit door Sport/Voetbalmagazine op de korrel genomen.

Daniel Spreutels, die dertig jaar de huisadvocaat van Anderlecht was, ziet Coucke niet meteen verkopen. “Ik kan me niet voorstellen dat hij van plan is om Anderlecht te verlaten. Hij heeft te veel trots om te vertrekken op een moment dat alles nog niet op punt staat. Marc zal de club niet verkopen voor hij een titel heeft gevierd - daar steek ik mijn hand voor in het vuur.”

Coucke manifesteert zich nu op de achtergrond bij Anderlecht. “Hij blijft investeren en hij heeft financiële vrijwaringsmaatregelen genomen. Ik heb niet de indruk dat hij zich van de club wil distantiëren. Hij is waarschijnlijk gaan beseffen dat de job van voorzitter tijdrovender en complexer is dan hij zich had voorgesteld, maar ik denk niet dat hij de intentie heeft om de club te verlaten.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws