Memphis kritisch na eerste Barça-periode: 'Heb mijn beste niveau nog niet bereikt'

Memphis kritisch na eerste Barça-periode: 'Heb mijn beste niveau nog niet bereikt'

Gepubliceerd: zaterdag 18 september 2021 om 14:44za 18-09-2021 om 14:44

Memphis Depay voelt zich goed op zijn plek bij FC Barcelona. De Nederlander is meteen belangrijk voor zijn nieuwe club en geeft aan dat het volgens hem nog een stuk beter kan. Hij wil nóg belangrijker worden voor zijn team.

"Ik ben heel blij dat ik in Barcelona ben beland, een hele mooie stad waar ik mijn talent wil laten zien", zo geeft Memphis aan op de persconferentie voor de wedstrijd tegen Granada van maandagavond. "Het is een van mijn favoriete plekken en ik ben gekomen om wedstrijden te winnen en zo goed mogelijk te spelen voor het team."

Zijn nieuwe ploeggenoten hebben Memphis goed welkom geheten in Camp Nou, zo stelt de Nederlander. "Vanaf de eerste dag dat ik aankwam, voelde ik me zeer welkom. De club heeft me veel vertrouwen gegeven. De kleedkamer was erg vriendelijk en we respecteren elkaar. En de ontvangst van de fans in mijn eerste wedstrijd in Camp Nou was fantastisch, een droom die uitkomt. Maar het was nog maar het begin, want ik wil veel bereiken met Barça. Het is een eer om voor FC Barcelona te spelen, ik geniet ervan."

Memphis kende een prima start in Catalonië, maar wil meer. "Ik begon goed, maar ik moet het goede spel voortzetten. Ik heb mijn beste niveau nog niet bereikt. Ik voel me goed, fit, maar kan me blijven verbeteren."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws