'Club Brugge maakt ook werk van contractverbetering voor Vanaken'

'Club Brugge maakt ook werk van contractverbetering voor Vanaken'

17-09-2021 21:31
5

Club Brugge kondigde vrijdag trots de contractverlengingen van Charles De Ketelaere en Noa Lang aan. Het duo verlengde de verbintenis met één seizoen, maar ook Hans Vanaken lijkt binnenkort nog te volgen.

Bij Het Nieuwsblad klinkt het dat de kans bestaande is dat ook Vanaken binnenkort zijn handtekening zet onder een contractverlenging bij Blauw-Zwart. Opvallend, want de middenvelder kreeg recent nog maar een opwaardering in zijn contract en heeft nog een verbintenis tot medio 2025 bij Club Brugge.

Toch lijkt Club Brugge nog van plan om Vanaken extra te belonen. Mede door zijn sterke prestaties bij de Rode Duivels en in de Champions League tegen PSG heeft hij ook de aandacht getrokken van clubs uit het buitenland.

De kans is dus niet onbestaande dat de komende maanden weer clubs bij Blauw-Zwart gaan aankloppen voor de middenvelder, al is Club Brugge duidelijk niet van plan om hem ook te laten gaan. Daarnaast lijkt Vanaken ook geen vragende partij te zijn om een nieuwe uitdaging aan te gaan.