OFFICIEEL: Club Brugge verlengt contracten De Ketelaere én Noa Lang

OFFICIEEL: Club Brugge verlengt contracten De Ketelaere én Noa Lang

17-09-2021 17:04 Laatste update: 17:39
26

Club Brugge komt met groot contractnieuws op de officiële kanalen: Charles De Ketelaere en Noa Lang tekenen beiden voor één jaar bij. Na de goede prestaties tegen PSG blijft de landskampioen aldus niet bij de pakken zitten.

‘Niet één maar twee contractverlengingen bij Club Brugge vandaag. Charles De Ketelaere verlengt bij Club Brugge tot 2024, Noa Lang verbindt zich tot 2025 aan Blauw-Zwart. Aanvallers Charles de Ketelaere en Noa Lang tekenen allebei een contractverlenging bij Club Brugge’, klinkt het op de webstek van Blauw-Zwart.

De Ketelaere is dit seizoen al goed voor drie doelpunten en twee assists in zeven wedstrijden en klopt nadrukkelijk aan de deur van bondscoach Roberto Martinez en de Rode Duivels. Vorig seizoen won de aanvaller ook al ‘Belofte van het Jaar’ op het Gala van de Gouden Schoen.

Lang kwam in 2020 over van Ajax en speelde zich meteen in de harten van de supporters van Club Brugge. De Nederlander kreeg op het Gala ven Profvoetballer van het Jaar dan weer de trofee voor ‘Belofte van het Jaar’. De aanvaller zit ook in de voorselectie van Oranje.