Club Brugge wrijft zich in de handen: 30 à 40 miljoen is dan haalbaar”

Club Brugge wrijft zich in de handen: "30 à 40 miljoen is dan haalbaar”

Gepubliceerd: vrijdag 17 september 2021 om 09:12vr 17-09-2021 om 09:12

Laatste update: vrijdag 17 september 2021 om 09:13vr 17-09-2021 om 09:13

Charles De Ketelaere en Noa Lang speelden de pannen van het dak tegen PSG. Club Brugge wrijft zich in de handen met hun goudhaantjes, dat ziet ook makelaar Jesse De Preter.

Tegenover Het Laatste Nieuws laat de makelaar van onder meer Jason Denayer zich uit over de waarde van het duo. “Maar 't is niet dat die jongens nu ineens het dubbele waard zijn, hé. Voor alle duidelijkheid: het blijft een prachtige prestatie van Club. Alleen zie ik er de transferbedragen van Lang en De Ketelaere nog niet door stijgen.”

Club Brugge hoopt op Europese overwintering. “Nu, sowieso kan je bij Club geen solden meer doen. En stel dat ze erin slagen om te overwinteren in de Champions League, dan zal Club met een nóg meer uitgestreken gezicht kunnen zeggen dat het dat geld niet nodig heeft. Da's comfortabel onderhandelen."

Op termijn kan Club Brugge wel cashen op Lang en De Ketelaere, als ze blijven bevestigen. “Op hen kunnen ze cashen. Die bedragen tussen de 30 en 40 miljoen euro blijven wel 'next level' voor een Belgische club, maar als die twee blijven bevestigen, dan acht ik zo'n transfersom haalbaar."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Realistische bedragen voor Lang en De Ketelaere?

Ja
76%
Nee
24%
(216 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws