Hazard 90 minuten op de bank door Ancelotti: ‘Real Madrid is het wachten beu’

Hazard 90 minuten op de bank door Ancelotti: ‘Real Madrid is het wachten beu’

16-09-2021 15:45
10

Eden Hazard zat gisteren 90 minuten op de bank bij Real Madrid in de Champions League-clash met Inter. Carlo Ancelotti koos voor Lucas Vazquez en bracht vervolgens Rodrygo in die nota bene het winnende doelpunt maakte.

Het Spaanse AS ziet een verandering in status van Hazard bij Real Madrid. ‘Hazard schiet en dribbelt half zoveel als bij Chelsea deed en speelt minder dan één op de tien volledige wedstrijden voor Real Madrid. Hij is een andere speler geworden en krijgt daardoor een nieuwe status onder Ancelotti.’

In de belangrijkste match van de groepsfase koos Ancelotti voor clubspeler Vazquez. ‘Madrid begint het wachten beu te worden en stapte dus zonder Hazard het veld op tegen een Inter zonder de verkochte Romelu Lukaku en Achraf Hakimi’, klinkt het.

Ancelotti zelf gaf ook meer uitleg na de wedstrijd: “Ik heb eraan gedacht om Hazard in te brengen in de tweede helft”, aldus de Italiaan. “Inter hield het midden van het veld echter goed dicht en dus wilde ik de wedstrijd echter openbreken vanaf de flanken. Daarom koos ik voor Rodrygo”, citeert Het Nieuwsblad.