Bedenkingen bij Feyenoord-fans over Dessers: 'Interesseert me niet'

Bedenkingen bij Feyenoord-fans over Dessers: 'Interesseert me niet'

15-09-2021 18:45
2

Cyriel Dessers maakte dinsdag als invaller zijn debuut voor Feyenoord. De 26-jarige Belg hoopt zo snel mogelijk enige twijfel bij de Rotterdamse fans over zijn komst weg te kunnen nemen.

Dessers deed in het Conference League-duel met Maccabi Haifa zo'n kwartier mee. "Het was een moeilijke wedstrijd. Ik heb mijn best gedaan. Nog niet echt kansen gekregen, maar dat komt nog wel", reageert de spits in gesprek met ESPN. Hij kan beamen dat coach Arne Slot de spelers van Feyenoord flink aanpakt. "De eerste dagen waren pittig, het is een andere manier van trainen. Maar ik ben heel goed ontvangen."

Dessers kwam bij Racing Genk niet veel aan spelen toe. "Het is even geleden dat ik minuten heb gemaakt, maar ik voel me fysiek heel goed. Ik ben er klaar voor. Als de trainer me nodig heeft, ben ik er."

Kritische fans vragen zich evenwel af of Dessers wel de spits is die Feyenoord verder helpt. Dat heeft de Belg ook meegekregen. "Ik ben een andere speler dan een paar jaar geleden. Als mensen spreken over mijn Utrecht- of Heracles-periode, dat interesseert me niet. Ik ben een veel betere voetballer geworden en kan niet wachten om dat aan iedereen te laten zien."