Beerschot mikt op 'heksenketel' tegen Sint-Truiden en komt met promotiestunt

Beerschot mikt op 'heksenketel' tegen Sint-Truiden en komt met promotiestunt

03-09-2021 17:02

Na zes speeldagen in de Jupiler Pro League hangt de rode lantaarn rond de nek van K. Beerschot V.A.. De Ratten konden nog maar één puntje verzamelen. Dat moet absoluut beter, liefst van al in de komende thuiswedstrijd tegen Sint-Truiden. Een speciale actie moet de fans warm maken!

Beerschot kondigt via haar eigen kanalen aan dat het de steun van haar aanhang hard nodig heeft. Daarom komt het met een promostunt: elke aboneehouder mag tegen STVV één iemand extra meenemen, gratis bovendien! Op die manier hoopt Beerschot het stadion zoveel mogelijk te vullen. Op naar een 'heksenketel' in een 'kolkend kiel', klinkt het.

Het duel tegen STVV kan wel een duwtje in de rug gebruiken. Niet alleen vallen de resultaten van Beerschot dus vies tegen, bovendien vindt de wedstrijd plaats op een maandagavond. Traditioneel trekken duels op maandag minder toeschouwers dan pakweg zaterdag of zondagmiddag. Als De Ratten winnen van De Kanaries, kunnen ze op gelijke hoogte komen met Oud-Heverlee Leuven, op voorwaarde dat die laatste club verliest.