Eden Hazard groeit bij de Rode Duivels: “Ik heb wel van hem genoten”

Eden Hazard groeit bij de Rode Duivels: “Ik heb wel van hem genoten”

03-09-2021 10:14
6

Eden Hazard heeft er moeilijke jaren opzitten, maar bij de Rode Duivels lijkt de buitenspeler van Real Madrid elke match te groeien. Op het EK liet hij al enkele mooie dingen zien en ook tegen Estland was Hazard gretig, dat zagen de analisten bij Het Laatste Nieuws.

Marc Degryse vond Hazard goed, maar niet bepalend. “Eden oogde fit. Hij vroeg vaak de bal en maakte een paar goeie acties, maar was nog niet echt wedstrijdbepalend. Z'n voorzet bij de goal van Vanaken was schitterend - dat toont toch dat ie het gevoel stilaan terugkrijgt. Hij heeft wedstrijden nodig. Ik verwacht dat hij zondag tegen een betere tegenstander (Tsjechië, red.) weer een stapje zal zetten.”

Jan Mulder kijkt dan weer graag naar Hazard. Ook tegen de mindere goden als Estland kan de winger uitblinken. “Op één of andere manier heb ik wel van hem genoten. Naast het resultaat en doelpunten kijk ik ook voetbal voor de schoonheid. Vroeger genoot ik op training van Van Himst en Rensenbrink, en nu doe ik dat van Hazard in zo'n waardeloos wedstrijdje.”