Maes moet niet vrezen voor ontslag bij Beerschot: Staat niet op de agenda

Maes moet niet vrezen voor ontslag bij Beerschot: "Staat niet op de agenda"

28-08-2021 21:30
4

K. Beerschot V.A is er zaterdag alweer niet in geslaagd om punten te pakken en ging met zware 5-2 cijfers onderuit tegen Sporting Charleroi. Voor Peter Maes een mislukt begin bij de Kielse Ratten. Moet hij ook vrezen voor een ontslag?

Na een valse start gebeurt het wel vaker dat het bestuur van een club al denkt aan tabula rasa en op zoek gaat naar een nieuwe trainer. Dat is niet het geval bij Beerschot. Zo verzekert ondervoorzitter Walter Damen dat Maes gewoon nog op post blijft.

"We zitten in een crisissituatie, maar tegen Sint-Truiden zit Maes gewoon in de dug-out", was Damen duidelijk tegenover Gazet van Antwerpen. “Het ontslag van Maes staat niet op de agenda", klonk het nog.

Maes krijgt dus nog (even) de tijd om voor beterschap te zorgen bij Beerschot. Na zes speeldagen staat de club helemaal onderaan met één punt na zes wedstrijden. De volgende weken neemt Beerschot het nog op tegen STVV (thuis), KV Oostende (uit), KAS Eupen (thuis), OH Leuven (uit) en KV Mechelen (thuis). Een programma waarin Beerschot punten moet pakken.