Update: 'Club Brugge stelt Noors toptalent Nusa binnenkort voor'

Update: 'Club Brugge stelt Noors toptalent Nusa binnenkort voor'

28-08-2021 16:51 Laatste update: 30-08-2021 10:40
23

Club Brugge is de voorbije dagen al actief geweest op de transfermarkt en haalde onder andere Wesley Moraes en Kamal Sowah in huis. Ook het Noorse toptalent Antonio Nusa is nu ook op weg richting de Bruggelingen.

Eerder raakte al bekend dat Club Brugge interesse toont in Nusa. Dat wordt nu ook bevestigd door het Noorse VG, dat ook aangeeft dat Club Brugge zelfs al een akkoord heeft bereikt met de speler en zijn club Stabaek.

Het zestienjarige goudhaantje zal de Bruggelingen naar verluidt tussen de twee à drie miljoen euro kosten. Hij is ook al in ons land en kreeg een eerste rondleiding op het Belfius Basecamp. De officiële bevestiging van de transfer wordt de komende dagen verwacht.

Nusa wordt in eigen land omschreven als één van de grootste talenten van Noorwegen. De flankaanvaller is nog maar zestien jaar oud, maar speelde al elf partijen in de Noorse competitie. Daarin was hij goed voor drie doelpunten.

Update: Het is nog maar een kwestie van tijd vooraleer Nusa wordt voorgesteld bij Club Brugge. Volgens Het Nieuwsblad wordt hij binnenkort voorgesteld en zal hij meteen een plekje in de A-kern van Club Brugge krijgen.