Anderlecht kondigt kapitaalsinjectie aan: We gaan die in september doorvoeren

Anderlecht kondigt kapitaalsinjectie aan: "We gaan die in september doorvoeren"

28-08-2021 07:00
19

RSC Anderlecht zit al enkele jaren in financieel moeilijk vaarwater. De uitgaande transfers van Jérémy Doku en Albert Sambi Lokonga waren daarom alvast welgekomen, maar er is ook een kapitaalsverhoging nodig en die lijkt er nu eindelijk te komen.

De aandeelhouders van Anderlecht raakten het tot dusver niet allemaal eens, terwijl Marc Coucke eerder al aankondigde dat de Brusselaars hierdoor meer ademruimte zouden krijgen. B-aandeelhouder Etienne Davignon geeft aan dat er binnenkort toch een kapitaalsinjectie komt. "We gaan die doorvoeren in september", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

"Het moet wel, want we willen geen straffen voor de club. Ik heb gehoord dat er paniek was, maar ach, dat was sowieso niet nodig, hoor. We hebben nooit de intentie gehad om geen inspanningen te leveren voor de toekomst van Anderlecht", aldus de B-aandeelhouder van Anderlecht.

Verder geeft Davignon aan dat de Europese uitschakeling die plannen niet overboord gooit, al loopt Anderlecht wel een mooi bedrag mis door het verlies tegen Vitesse.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie