UPDATE: Antwerps parket bevestigt nieuws over Nainggolan

UPDATE: Antwerps parket bevestigt nieuws over Nainggolan

22-08-2021 11:48 Laatste update: 13:28
112

Radja Nainggolan is bij zijn terugkeer naar België meteen in de problemen gekomen. De middenvelder van Royal Antwerp FC werd gestopt door de politie voor overdreven snelheid en bleek te veel gedronken te hebben.

Dat weet men te melden bij Het Laatste Nieuws. Amper een week na zijn terugkeer naar België is het al fout afgelopen voor de middenvelder van Royal Antwerp FC. Nainggolan werd in de nacht van zaterdag op zondag onderschept door de politie toen hij met een te hoge snelheid te snel door de straten van Antwerpen reed.

Daarop moest de middenvelder ook een ademtest afleggen, waaruit bleek dat hij te veel had gedronken. Meteen daarop moest hij zijn rijbewijs voor vijftien dagen inleveren. Geen al te beste start voor de middenvelder.

Het is nog niet bekend of hij ook een sanctie zal krijgen van Antwerp. De middenvelder moet dit weekend alleszins niet in actie komen. De partij tegen KRC Genk van dit weekend werd uitgesteld omwille van de Europese verplichtingen van Antwerp. Donderdag staat de eerstvolgende partij op het programma, tegen Omonia Nicosia.

Alweer tegen de lamp
Het is niet de eerste keer dat Nainggolan te snel rijdt en een positive ademtest aflegt. In 2017 zou hij al positief geblazen hebben bij alcoholcontroles en had hij naar verluidt twee promille alcohol in zijn bloed.

Update: Inmiddels heeft het Antwerps parket het nieuws over Nainggolan ook bevestigd. De middenvelder werd rond 4 uur 's nachts tegengehouden door de politie. "Hij moest zijn rijbewijs voor vijftien dagen inleveren door een combinatie van overdreven snelheid en geïntoxiceerd rijden", zegt woordvoerder Kristof Aerts.