Willem II bedankt Anderlecht voor vlotte samenwerking: De deal was snel rond

Willem II bedankt Anderlecht voor vlotte samenwerking: "De deal was snel rond"

18-08-2021 10:51
1

Het avontuur van Timon Wellenreuther bij RSC Anderlecht heeft (voorlopig) slechts een jaartje geduurd. Woensdag maakten de Brusselaars een tijdelijke overstap naar Willem II bekend. Daar zijn alle betrokken partijen uitermate over te spreken.

"Het voelt fantastisch om weer hier te zijn", reageert Wellenreuther op de Willem II-site. "Ik ken de weg, de mensen en heb een heel goed gevoel bij de club en deze deal. Ik was zondag als toeschouwer aanwezig en kreeg echt een speciaal gevoel toen ik de KingSide en de andere supporters weer massaal zag springen en zingen. Dat heb ik echt gemist."

De Duitser staat woensdag meteen op het trainingsveld. "Het ging de laatste dagen heel snel. Nadat Willem II contact had gezocht met Anderlecht, was de deal snel rond." Technisch directeur Joris Mathijsen is blij met de huurdeal. "Met zijn kwaliteiten en zijn ervaring is Wellenreuther een meerwaarde voor onze selectie."

Wellenreuther streek pas vorige zomer neer bij Anderlecht, maar kon er nooit potten breken. Nochtans kreeg de doelman voldoende kansen als eerste keuze tijdens de afwezigheid van Hendrik Van Crombrugge, die af te rekenen kreeg met blessureleed. Niettemin gaf Wellenreuther geen al te zekere indruk onder de Anderlecht-doellat.