Deal zo goed als rond: 'Presentatie Wellenreuther staat al op de agenda'

Deal zo goed als rond: 'Presentatie Wellenreuther staat al op de agenda'

17-08-2021 20:15 Laatste update: 20:19
1

Timon Wellenreuther gaat woensdag gepresenteerd worden door Willem II. Dat meldt het Brabants Dagblad. De 25-jarige Duitser verruilde de die club in 2020 voor Anderlecht, maar keert nu dus terug om het keepersprobleem op te lossen. 

Willem II kampt met een keepersprobleem en was al een tijdje op zoek naar een nieuwe doelman. Zondag kreeg doelman Robbin Ruiter een kans tegen Feyenoord, maar de ervaren doelman maakte geen waterdichte indruk en moest vier tegengoals incasseren. Oude bekende Wellenreuther werd al gauw weer aan Willem II gelinkt en staat volgens het BD inderdaad op het punt om terug te keren, mits zijn medische keuring geen problemen oplevert.

Bij Anderlecht slaagde Wellenreuther er nooit in om echt te overtuigen. In totaal kwam de Duitse doelman tot 27 partijen voor Anderlecht. Bij Willem II lijkt Wellenreuther alvast minder concurrentie te moeten vrezen. De Duitser wordt gehaald als eerste doelman, voor concurrent Ruiter lijkt het einde verhaal in Tilburg. De doelman heeft een zwaar contract en wordt naar de uitgang geduwd. 

No Poll