Degryse stelt KRC Genk voor om Onuachu toch te houden: Aan tafel met hem

Degryse stelt KRC Genk voor om Onuachu toch te houden: "Aan tafel met hem"

17-08-2021 13:30
14

Bij KRC Genk blijft het afwachten wat men gaat doen bij Paul Onuachu. De Nigeriaan aast naar verluidt op een vertrek, maar de grote aanbiedingen blijven uit. Marc Degryse zou het geen slecht idee vinden om Onuachu te houden.

"Het vertrek van Onuachu zou een geweldig verlies zijn", geeft Degryse aan bij Het Laatste Nieuws. "Ik vind dat het bestuur stilaan de knoop moet doorhakken." De analist stelt voor om Onuachu te proberen overtuigen om toch bij de club te blijven.

"Waarom niet aan tafel gaan met Onuachu en trachten om zijn contract financieel op te waarderen, zodat de speler een stuk kan compenseren van wat hij pakweg in Engeland zou kunnen verdienen? Genk kan dat. Zij hebben de middelen om een gaatje dicht te fietsen", klinkt het.

Volgens Degryse is het ook mogelijk als de grote aanbiedingen op Onuachu uitblijven. Genk aast naar verluidt een monstersom van meer dan twintig miljoen euro voor de spits, maar die aanbiedingen zijn er nog niet gekomen. West Ham United was één van de ploegen die interesse toonde.

Inmiddels blijft Onuachu, die bij Genk nog een contract tot medio 2024 heeft, wel spelen voor de club. In zes partijen was hij inmiddels goed voor drie doelpunten.