Lukaku is back: Deze kans komt op het juiste moment voor mij

Lukaku is back: "Deze kans komt op het juiste moment voor mij"

12-08-2021 20:15 Laatste update: 20:24
3

Romelu Lukaku is nu ook officieel een speler van Chelsea. Dat werd donderdagavond bekendgemaakt. Lukaku geeft in zijn eerste interview aan dat de band met de club ijzersterk is. 

"Ik ben blij en voel me gezegend om terug te mogen keren naar deze prachtige club", geeft hij aan via de clubwebsite. "De band die ik heb met deze club betekent zo veel voor mij. Al sinds ik klein was supporterde ik voor Chelsea en nu ben ik terug en ga ik het team helpen nog meer prijzen te winnen. Een ongelofelijk gevoel."

Lukaku is heel blij dat hij een tweede kans krijgt in Londen. "Ik denk dat deze kans op het juiste moment komt en hopelijk kunnen we samen veel successen boeken. Sinds ik Chelsea verliet, was het een lange reis met veel ups en downs, maar al die ervaringen maakten me sterker. De uitdaging is de ploeg nu aan nog meer trofeeën te helpen en ik kan niet wachten om eraan te beginnen."

Lukaku kan zaterdag overigens nog niet meespelen tegen Crystal Palace. Het papierwerk is namelijk nog niet helemaal in orde. Chelsea mikt op de match tegen Arsenal van volgende week.