Vanaken, Dost en debutant Persyn helpen Club Brugge voorbij Westerlo

07-08-2021 16:56
3

Club Brugge heeft daags na het gelijkspel tegen Cercle Brugge nog een oefenwedstrijd afgewerkt tegen KVC Westerlo. Een elftal gevuld met bankzitters van afgelopen vrijdag wist met 2-1 te winnen van KVC Westerlo.

Bij Club Brugge kregen we het debuut van Tibo Persyn, maar kregen ook namen zoals Fede Ricca, Hans Vanaken en Bas Dost een basisplek bij de Bruggelingen. Na een openingsfase waarbij beide ploegen elkaar in evenwicht hielden, was het Club Brugge dat de eerste kansen wist te creëren.

Op doelpunten bleef het echter wachten tot het slot van de eerste helft. Niet Club Brugge, maar wel Westerlo wist te scoren. Net voor de pauze stuurde Vaesen de landskampioen met een achterstand de rust in.

In de tweede helft bleef het balbezit voor Club Brugge, maar waren ook de doelpunten voor de Bruggelingen. In minuut 50 zorgde Dost voor de gelijkmaker, net voor affluiten werd het 2-1 via jonkie Thomas Van den Keybus.

Opstelling Club Brugge: Lammens, Van der Brempt, Mbamba (45’ Mondele), Ricca, Persyn (45’ De Roeve), Audoor (80’ Servais), Van den Keybus, Vanaken, Sandra, Dost (65’ Badji) en Perez (65’ Okereke).</