Hard tegen hard: ‘West Ham laat Onuachu links liggen na nieuwe afwijzing’

Hard tegen hard: ‘West Ham laat Onuachu links liggen na nieuwe afwijzing’

Gepubliceerd: dinsdag 3 augustus 2021 om 17:30di 03-08-2021 om 17:30

Paul Onuachu aast deze zomer op een transfer. De zoektocht naar een nieuwe club wil echter niet vlotten, de hoge transferprijs en harde onderhandelingsopstelling van Genk schrikken veel clubs af. Zo zou nu ook West Ham definitief zijn afgehaakt.

Onuachu kende vorig seizoen een absoluut topjaar in ons land. De Nigeriaanse spits scoorde aan de lopende band, een vertrek naar een topcompetitie leek dan ook in de sterren geschreven. Genk wil zijn speler echter niet voor een appel en een ei van de hand doen en wil een bedrag dat richting 30 miljoen euro gaat.

Voor vele clubs is dat bedrag echter te gortig. Zo was West Ham lange tijd één van de prominentste gegadigden voor Onuachu, de Premier League club zou finaal toch zijn afgehaakt. Dat meldt Owngoalnigeria. Het nieuwsmedium weet dat West ham om ongeveer 21 miljoen euro op tafel zou leggen. Via bonussen zou dat bedrag kunnen oplopen tot 26 miljoen euro.

Genk week echter niet af van zijn vraagprijs en wil meer vangen voor de spits. Op die harde onderhandelingsopstelling haakte West Ham af. Door de hoge transferprijs lijken de opties van Onuachu zich te beperken tot de Premier League. Brighton en Watford zouden ook nog interesse tonen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Had Genk dat bod moeten aanvaarden?

Ja, dat is een juiste prijs
63%
Nee, ze moeten meer vragen
37%
(475 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws