Club Brugge op zoek naar flankspelers: “Dost zal blij zijn met transfer Collado”

Club Brugge op zoek naar flankspelers: “Dost zal blij zijn met transfer Collado”

Gepubliceerd: dinsdag 3 augustus 2021 om 08:46di 03-08-2021 om 08:46

Laatste update: dinsdag 3 augustus 2021 om 14:02di 03-08-2021 om 14:02

Club Brugge is volgens Rene Vandereycken druk bezig om de flanken te versterken. De naam van FC Barcelona-talent Alex Collado wordt nadrukkelijk genoemd.

Volgens Vandereycken zal ook spits Bas Dost blij zijn met een eventuele transfer van Collado. “Club is duidelijk op zoek naar extra flankspelers - met Collado, die al op komst is - en daar kan Dost blij om zijn. Hij heeft die aanvoer van de flanken namelijk nodig. Als Van­aken opnieuw in de basis staat, zien we straks ook weer die één-tweetjes met de flanken en zal er weer meer rust en balvastheid in de ploeg komen", klinkt het bij Het Nieuwsblad.

Collado was de voorbije dagen met de A-ploeg van Barcelona op stage in Duitsland. Zondag nam hij afscheid van zijn ploegmaats. Barcelona liet weten dat de 22-jarige rechtsbuiten de toestemming krijgt om gesprekken te gaan voeren over zijn toekomst. De 22-jarige speler wil bij Blauw-Zwart de nodige speelminuten verzamelen en dan terugkeren naar Barcelona. Waar hij alsnog hoopt op de grote doorbraak.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws