Club Brugge op zoek naar flankspelers: “Dost zal blij zijn met transfer Collado”

Club Brugge op zoek naar flankspelers: “Dost zal blij zijn met transfer Collado”

03-08-2021 08:46 Laatste update: 14:02
26

Club Brugge is volgens Rene Vandereycken druk bezig om de flanken te versterken. De naam van FC Barcelona-talent Alex Collado wordt nadrukkelijk genoemd.

Volgens Vandereycken zal ook spits Bas Dost blij zijn met een eventuele transfer van Collado. “Club is duidelijk op zoek naar extra flankspelers - met Collado, die al op komst is - en daar kan Dost blij om zijn. Hij heeft die aanvoer van de flanken namelijk nodig. Als Van­aken opnieuw in de basis staat, zien we straks ook weer die één-tweetjes met de flanken en zal er weer meer rust en balvastheid in de ploeg komen", klinkt het bij Het Nieuwsblad.

Collado was de voorbije dagen met de A-ploeg van Barcelona op stage in Duitsland. Zondag nam hij afscheid van zijn ploegmaats. Barcelona liet weten dat de 22-jarige rechtsbuiten de toestemming krijgt om gesprekken te gaan voeren over zijn toekomst. De 22-jarige speler wil bij Blauw-Zwart de nodige speelminuten verzamelen en dan terugkeren naar Barcelona. Waar hij alsnog hoopt op de grote doorbraak.