Verrassend windstil rond Onuachu: Tot nu toe is er nog zeer weinig beweging

Verrassend windstil rond Onuachu: "Tot nu toe is er nog zeer weinig beweging"

02-08-2021 11:01
19

John van den Brom deed tegen KV Oostende (3-4) geen beroep op Paul Onuachu. De Gouden Stier en Profvoetballer van het Jaar was naar verluidt mentaal onvoldoende klaar om een competitiewedstrijd af te werken. Voorzitter Peter Croonen gaat in op de transfersituatie van zijn steraanvaller.

Croonen houdt eraan om te benadrukken dat Onuachu niet koste wat kost een transfer tracht af te dwingen. "Nee. We hebben een duidelijke afspraak", klinkt het in Het Belang van Limburg. De voorzitter legt uit dat een deal zeker tot de mogelijkheden behoort, maar dan moeten alle partijen er beter van worden.

Voor een overeenkomst heb je echter ook een zakenpartner nodig. Daar ontbreekt het voorlopig aan, want er zijn eigenlijk nauwelijks geïnteresseerde kandidaten. "Tot nu toe is er nog zeer weinig beweging geweest", bevestigt Croonen. Naar eigen zeggen vindt hij dat geen probleem. "Wij zouden dolgraag deze kern samenhouden."

Als het van Onuachu zelf afhangt, trekt hij de Genkse deur achter zich dicht. "Het maakt Paul een beetje nerveus", geeft Croonen toe. Toch maakt hij zich geen zorgen over de ingesteldheid van de Nigeriaan, die altijd professioneel is gebleken.

No Poll