'Kompany zal wijzigingen doorvoeren in basiself Anderlecht na verlies tegen Union'

'Kompany zal wijzigingen doorvoeren in basiself Anderlecht na verlies tegen Union'

27-07-2021 23:00
10

RSC Anderlecht staat binnenkort voor een belangrijke partij in de Conference League, maar voor Vincent Kompany is het nog zoeken en schuiven in zijn basiself. Tegen Union Sint-Gillis liep het nog fout af en dat kan voor verschuivingen gaan zorgen.

Volgens SudPresse zal Kompany in de komende wedstrijd, de competitiepartij tegen AS Eupen, namelijk enkele wijzigingen doorvoeren. Killian Sardella wordt uit de basis verwacht, waardoor Amir Murillo zijn plek kan innemen. Verder mogen ook Lior Refaelov en Anouar Ait El-Hadj hopen op meer speelminuten.

Ook wat lager op het middenveld zullen we nog wijzigingen zien. Josh Cullen lijkt zeker te zijn van een basisplek, maar dat is niet het geval voor Majeed Ashimeru. De Ghanees viel tegen als vervanger van Albert Sambi Lokonga en werd al tijdens de rust gewisseld voor Kristoffer Olsson. De kans is ook groot dat de Zweed aan de partij tegen Eupen zal beginnen.

Op 31 juli neemt RSC Anderlecht het op tegen Eupen. Enkele dagen later, op 5 augustus, volgt de eerste wedstrijd van de Conference League tegen FC Laçi of Universitatea Craiova.