Sterkhouders staan er nog niet bij KRC Genk: Terecht vervangen

Sterkhouders staan er nog niet bij KRC Genk: "Terecht vervangen"

Gepubliceerd: maandag 26 juli 2021 om 09:00ma 26-07-2021 om 09:00

KRC Genk en Standard zorgden vrijdag voor een sprankelend begin van de nieuwe competitie. Wilfried Van Moer genoot ook van deze wedstrijd, al weet hij dat vooral KRC Genk nog beter kan. 

"Natuurlijk was Racing nog niet op zijn sterkst", geeft hij aan bij Het Belang Van Limburg. "Toch durft Van den Brom openlijk te spreken over de titel. Ik vond dat opvallend, want zulke uitspraken kunnen je later achtervolgen. Het is ook niet echt Limburgs, maar tegelijk is het knap dat hij het doet. Vroeger was het altijd rond de pot draaien. En laten we eerlijk zijn: hij heeft de ploeg om kampioen te worden."

De aanvallers zullen dan wel hun beste vorm moeten terugvinden. "Tegen Standard bleek wel dat de drie aanvallers, die in de play-offs het mooie weer hebben gemaakt, nog niet op niveau zijn. Onuachu was daar het duidelijkste voorbeeld van. Hij werd terecht vervangen. Ik denk ook dat het tegen Shakhtar beter moet dan wat Genk in Luik liet zien. Anders word je uitgeschakeld."

Komende vrijdag krijgt KRC Genk op papier een makkelijkere wedstrijd. Het speelt dan in eigen huis tegen KV Oostende, dat zaterdag nog ruim verloor van Sporting Charleroi.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws