Breaking news

Standard na zeven minuten met man minder tegen Anderlecht: 'Rood is rood'

De Ketelaere viert zijn goal niet bij Club Brugge: Mixed emotions

De Ketelaere viert zijn goal niet bij Club Brugge: "Mixed emotions"

Gepubliceerd: zondag 25 juli 2021 om 21:00zo 25-07-2021 om 21:00

Charles De Ketelaere heeft nog een puntje gered voor Club Brugge tegen Eupen (2-2). Zijn goal viel pas in minuut 103, maar echt opgetogen was De Ketelaere niet. 

Een viering zat er niet in voor De Ketelaere, maar dat vindt hij niet meer dan logisch. "Och ja, het waren een beetje mixed emotions bij mij. Enerzijds blij met die late gelijkmaker, maar toch ook geen slecht gevoel dat we dan toch niet verloren hadden. Misschien dat ik binnen enkele dagen daar anders tegenaan kijk, maar al bij al had ik toch liever gehad dat mijn doelpunt de overwinning had opgeleverd", vertelt hij op de officiële website.

Dit was in ieder geval een openingsmatch om niet snel te vergeten. "En dan vooral in een onwaarschijnlijke tweede helft waar het spel meer stil lag dan dat er gevoetbald werd. Was het niet wachten op de tussenkomst van de VAR dan waren het tal van spelers van Eupen die om de haverklap bleven liggen met krampen. Leuk voetballen was het dus zeker niet. Het kwam er voor ons op aan om desondanks rustig te blijven."

Volgende week krijgt Club Brugge een taaie kluif met Union. Dat team heeft net gestunt door Anderlecht met 1-3 te verslaan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws